HOME CONTACT
Regim Hotelier
Rent a Car
Servicii de curatatorie
Babysitter | Oldsitting
Administrare imobile
Mutari profesionale
Angajare
    Babysitting                                                       Oldsitting    

Oldsitting - Ingrijire varstnici


EIVISSA va ajuta sa va gasiti persoana potrivita pentru ingrijirea unui varstnic. Grija pentru cei dragi creste si mai mult pe masura ce ei inainteaza in varsta.
Lasa-ne sa gasim pentru parintii sau bunicii tai persoana potrivita pentru ca ei sa se bucure de atentie, suport, ingrijire.

Varsta a treia, oameni cu un trecut memorabil, de la care avem intotdeauna ceva de invatat, oameni cu care avem intotdeauna ceva de povestit pentru ca experientele lor de viata sunt multiple ... oameni care stiu sa se bucure, sa aprecieze, sa pretuiasca orice lucru sau moment ...

Acesti oameni merita din partea noastra mult mai multa atentie, respect, pretuire, iubire. Parintii sau bunicii nostrii, oamenii in varsta, sunt cei care au nevoie de tandrete, de caldura celor din jur ... pentru ca ei deseori ne usureaza viata, ne indeparteaza piedicile, iar noi trebuie sa le alungam singuratatea, sa evitam fenomenul de izolare pe care-l au unii dintre ei, astfel ca personalul pregatit va vine in ajutor.

Old sitter este ceea ce aveti nevoie in cazul in care, nu puteti acorda timp si ingrijire celor aflati in suferinta.

Un vechi proverb francez spunea : "Cine nu are un batran, sa-l cumpere!"

A fi generos nu inseamna numai darnicie materiala ci si spirituala : sa incurajam un om cand este in suferinta, sa-l ajutam sa treaca peste anumite obstacole ale vietii, sa-l facem sa uite tot ceea ce este rau. Honore de Balzac spunea : "A uita este marele secret al firilor tari si creatoare."

Trebuie sa le fim aproape, sa-nvatam sa-i respectam, sa le fim recunoscatori, sa le acordam atentie ... pentru ei asta inseamna enorm.


Va rugam sa ne cautati pentru o oferta de pret.

Web Design by SilkWeb