HOME CONTACT
Regim Hotelier
Rent a Car
Servicii de curatatorie
Babysitter | Oldsitting
Administrare imobile
Mutari profesionale
Angajare
    Babysitting                                                       Oldsitting    

Babysitting


Daca ca ai nevoie de o persoana care sa asigure ingrijirea si supravegherea celor dragi pentru cateva ore, o noapte, in week-end, de sarbatori sau zilnic alege EIVISSA.

EIVISSA a fost creata pentru a veni in intampinarea parintilor din Baia Mare care cauta pentru copii lor cel mai potrivit ajutor. Stim cat este de important sa stai linistit si sa ai siguranta ca il poti lasa pe cel mic pe maini bune, cuiva care sa aiba grija de copilul tau asa si cum ai face-o tu.

Femeile moderne au cariere sau job-uri cu program prelungit. Emancipate, ele prefera sa lupte cot la cot cu barbatii in realizarea de profit, pentru a asigura familiei traiul si confortul necesar.

Dar, asa cum spunea Emil Cioran: "Sa nu traim momentele vietii ca probleme ci ca realizari absolute."

De aceea este nevoie de baby sitter. Bineinteles ca nu este o meserie usoara, pe langa pregatirea didactica, trebuie sa gandim pozitiv, doar la lucruri bune; copiii au un simt extraordinar si nu suporta oamenii posaci si in aparenta cu "tepi de arici."

Generozitatea, voia buna, politetea, surasul ne creeaza prietenii, ne apropie de copii. Cu cat gandeste mai frumos, cu atat omul este mai frumos in exterior. Oamenii trebuie sa creada in frumusetea sufletului ... copii cred.

"Stilul este omul insusi!" a spus Buffon. Suntem asa cum ne exprimam in grai, scris, infatisare, prin gandire, tinuta, comportament. Pe toata suprafata si structura vietii de azi, frumosul ... cresterea si educatia copiilor este deziderat al civilizatiei si progresului.


Va rugam sa luati legatura cu noi si un mebru al echipei noastre se va deplasa la dumneavoastra pentru o oferta de pret.

Web Design by SilkWeb