HOME CONTACT
Regim Hotelier
Rent a Car
Servicii de curatatorie
Babysitter | Oldsitting
Administrare imobile
Mutari profesionale
Angajare

                       Contract Cleaning Specialists

 

We don’t cut corners, we clean them

                                                              

 

 

Infiintata in 2007, S.C Eivissa S.R.L. este o societate comerciala specializata in prestarea de servicii profesionale personalizate de curatenie pe baza de contract permanent sau doar la cerere. 

Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul serviciilor de curatenie, prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.  

Succesul afacerii dumneavoastra tine in mare parte si de mediul in care angajatii isi desfasoara activitatea. Consideram esential ca acest spatiu sa fie curat, sanatos si primitor.  

Externalizand unei firme specializate in prestarea de servicii profesionale de curatenie tot ceea ce este legat de serviciile de curatenie veti fi sigur ca spatiul in care va desfasurati activitatea va arata impecabil si va reflecta acea imagine profesionala pe care doriti sa o expuneti atat clientilor cat si angajatilor dumneavoastra. 

De asemenea externalizand serviciile de curatenie puteti obtine urmatoarele avantaje: 


  •       spatiul va fi curatat folosind solutii ecologice profesionale de curatenie ,,  fabricate dupa  standarde impuse de Uniunea Europeana
  •         utilajele si echipamentele de lucru folosite sunt profesionale  ,   de ultima generatie,  produse de companii consacrate,  potrivite pentru fiecare tip de suprafata 
  •        beneficiati de servicii de curatenie complete si flexibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana
  •        personalul unei firme de curatenie este atent selectionat, instruit permanent si familiarizat cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii ecologice profesionale
  •        evitati problemele angajarii unei persoane  

Pentru a avea o sanatate perfecta trebuie sa traim igienic, in curatenie si confort. Mentinerea curateniei necesita o  munca permanenta, aproape zilnica.

 
 S.C Eivissa S.R.L. ofera servicii profesionale complete de curatenie, inovative atat pentru persoane juridice  cat si pentru persoane fizice  care includ servicii de curatenie generala, de intretinere si de asemenea servicii de curatenie dupa constructor, dupa petreceri, targuri, expozitii sau alte evenimente speciale in birouri, spatii comerciale, banci, hoteluri, institutii de stat, cabinete medicale, spitale, scoli, gradinite, showroomuri, cluburi, baruri, restaurante, depozite,hale industriale, vitrine si nu in ultimul rand garsoniere, apartamente, vile, ansambluri rezidentiale, spalare mocheta si covoare, spalare canapele si fotolii din tapiterii sau piele, scari de bloc, etc.

 

Va rugam sa ne sunati pentru o programare in vederea unei estimari gratuite

0745550820, 0721008044

Treaba cu placere lucrata este pe jumatate terminata!

 

 


Web Design by SilkWeb